Kosten Yogalessen

Tarieven per maand

1 uur les per week  €36,00 per maand
2 uren les per week  €51,50 per maand
onbeperkt abonnement  €67,50 per maand

 

Lessenkaart

Ook is het mogelijk om een 5 of 10 lessenkaart aan te schaffen. Je kunt deze natuurlijk ook naast je abonnement aanschaffen, zodat je ook nog eens een ander les mee kunt doen.

5 lessenkaart €62,00 (2 maanden geldig)
10 lessenkaart €113,00 (4 maanden geldig)

 

Het lesgeld dient voor het begin van de nieuwe maand betaald te zijn. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL70 KNAB 0255 1945 87 t.n.v. Yogastudio Krommenie. In de loop van 2019 gaan we over op automatische incasso via Momoyoga.

 

Proefles of losse les

Proefles €5,-

Losse les €12,50

Proefles + 2 Losse lessen €25,- (eenmalig en binnen 4 weken in te plannen)

Om kennis te maken met ons en onze lessen, kun je natuurlijk een proefles volgen. Weet je nog niet zeker welke vorm van yoga het meest geschikt voor je is, dan kun je na de proefles nog een tweetal losse lessen volgen. Graag betalen voor de eerste les.

 

Inschrijfkosten:

Wij rekenen geen inschrijfkosten.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@yogastudiokrommenie.nl. Zet daarin even je naam, telefoonnummer en op welke dag en tijdstip je graag een les wilt komen volgen.

 

Opzeggen

Opzeggen kan alleen schriftelijk of via e-mail voor het einde van de maand. De overeenkomst loopt dan nog één maand door en je bent dan ook nog één maand lesgeld verschuldigd. Voor alle overige Algemene Voorwaarden verwijs ik je graag naar het exemplaar die je ontvangen hebt of ontvangt bij het inschrijfformulier. Ook zijn de Algemene Voorwaarden te lezen in onze Yogastudio in Krommenie.

 

Overige informatie

* Yogamatten zijn in de ruimte aanwezig, maar je mag natuurlijk altijd je eigen mat meenemen.

* Fleece dekens zijn ook in de ruimte aanwezig, maar voor de eindontspanning zijn een vest en een paar sokken ook erg fijn.

* Yoga beoefen je het liefst op blote voeten en in comfortabele kleding – kleding waarin je makkelijk beweegt.

* Nuttig 1 tot 1,5 uur voor de les niet een te zware maaltijd.

 

Alle prijzen zijn incl. BTW.