NIEUWS

Vertrek Daniëlle

Helaas moeten wij het vanaf 22 juli zonder Daniëlle in de studio doen. Zij vertrekt op 1 augustus voor 2 jaar met haar gezin naar Canada. We zullen haar heel erg gaan missen!

Daniëlle haar lessen zullen vanaf volgende week overgenomen worden door Ria (op donderdagavond), Marlous (op vrijdagochtend) en Monica (op woensdagavond).

Heel veel succes in Canada Daniëlle en maak er met z’n 4-en een mooie tijd van.

 

Toegevoegd op donderdag 20 juli 2017.

Yin Yang Yoga op woensdagochtend

Deze les start vanaf 5 april op de woensdagochtend van 10.45 tot 11.45 uur.

Is een volledig les Yin Yoga voor jou net wat te rustig en een volledige Hatha les misschien net wat te veel van het goede, dan is dit een hele fijne combi. Deze les starten we Yang, met bijvoorbeeld een aantal zonnegroeten, kracht en/of balanshoudingen. Waarna je geheel tot rust kan komen tijdens de meditatieve Yin houdingen (zittend en liggend).

Spanning & stress loslaten en ruimte te creëren in je lichaam & hoofd!

Yin & Yang in balans!

Yin Yang Yoga Yogastudio Krommenie

Toegevoegd op dinsdag 4 april 2017.

Yin Yoga op donderdagochtend

Op dit moment geeft Monica nog een RNS-cursus op donderdagochtend, maar vanaf 30 maart wordt op dit uur (9.15 – 10.15 uur) een Yin yoga les gegeven. Er zijn nog een paar matjes beschikbaar.

 

 Toegevoegd op maandag 13 maart 2017.

Rug, nek en schouders Yoga

Op maandagavond van 19.00 – 20.00 uur geeft Monica op dit moment een ‘rug, nek en schouders’ cursus en deze duurt nog tot en met 13 maart a.s. Aangezien er genoeg animo voor is, wordt dit vanaf 20 maart een vast les op ons rooster.

Wil jij ook graag wat doen aan je stijve nek, pijnlijke schouders en/of die zeurende pijn in je rug? En daarnaast ook heerlijk de tijd nemen om te ontspannen, je bewuster worden van je ademhaling en deze te verbeteren?

Geef je dan op voor deze les, want er zijn nog een paar matjes vrij! VOL = VOL.

rug, nek en schouders yoga

 

Toegevoegd op maandag 27 februari 2017.

Massage en Access BARS® sessie!

Stress, drukte, moeilijk kunnen onthaasten en weinig tijd voor jezelf? Je kent het vast!

Sinds kort kun je in onze studio een ontspanningsmassage of een Access BARS® sessie (hoofdreflexologie) boeken. Even een uur tijd voor jezelf en heerlijk ontspannen. Kijk onder het kopje ‘Behandelingen‘ voor meer informatie!

In de maand maart geldt nog de speciale kennismakingsaanbieding:

  • een BARS sessie (60 minuten) kost 45 euro
  • een ontspanningsmassage (60 minuten) 40 euro

 

Toegevoegd op donderdag 23 februari 2017.