Privé Yin Yoga sessie

Laat de stress en dagelijkse spanning los met een Privé Yin Yoga sessie!

Yin yoga houdingen gericht op jouw behoeften met begeleiding, gecombineerd met o.a. shiatsu massage. Er is voldoende rust, ruimte en aandacht voor jou, zodat je met een heerlijk ontspannen gevoel weer naar huis gaat.

Ook fijn om cadeau te geven!

 

Privé Yin sessie

Deze tak binnen de Yin Yoga richt zich vooral op individuele sessies. Deze 1 op 1 begeleiding is voor diegene die iets extra’s nodig heeft (bij klachten) of gewoon om heerlijk te ontspannen. Wanneer je chronische klachten (lichamelijk of mentaal) hebt en alleen Yin yoga niet voldoende verlichting biedt, is er ook een mogelijkheid voor individuele Yin. Tijdens deze sessie gaan we samen onderzoeken welke houdingen voor jou de meeste verlichting bieden. Of wanneer je niet lekker in je vel zit en graag wat meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam zou willen ervaren, dan is een privé yin sessie erg fijn!

De privé yin sessies worden gegeven door Monica. Naast de basisopleiding Yin Yoga heeft zij zich verder verdiept door het volgen van diverse Yin Medicine modules en bijscholingen. Tijdens deze modules staat de 1 op 1 begeleiding centraal en is er aandacht voor de pathologie in relatie tot de bijbehorende Yin Yoga houdingen.

 

assisted Privé Yin Yoga sessie
Assisted Yin (aanraking/begeleiding)

 

Privé Yin Yoga sessie (Yin Yoga Medicine) is speciaal gericht op:

 • rugklachten (o.a. SI-problematiek en hernia)
 • bekkeninstabiliteit en bekkenklachten
 • knie-, heup- en enkelklachten
 • schouder- en nekklachten
 • reuma, artrose en fibromyalgie.

 

Maar ook bij mentale klachten:

 • spanning en stress
 • burn-out
 • migraine
 • piekeren
 • vermoeidheid enz.

Of ter ontspanning …. als cadeautje voor jezelf! 

 

Tijdens een Privé Yin sessie word je begeleid in diverse Yin houdingen en tegelijkertijd wordt er gewerkt met inzichten vanuit de Shiatsu, Functionele Osteopathie en/of Cranio-Sacraal therapie.  Het lichaam wordt uitgenodigd zich te ontspannen (in spier- en bindweefsel – in lichaam en geest), zodat er ruimte ontstaat in het hele lichaam. Het doel van de begeleiding is ook niet het rechtstreeks verhelpen van de klachten, maar dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt door de behandeling.

Tussen de Privé Yin begeleidingen zit gemiddeld 2 weken. Een sessie is heel ontspannend, maar kan ook veel losmaken: emotioneel, energetisch, maar ook is een kortdurende verergering van de klachten mogelijk. Na een sessie is het fijn om een wandeling van 15 minuten te maken of naar huis te fietsen en niet gelijk in de auto te stappen.

Meer info over Yin Yoga vindt je hier!

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met Monica op via: monica@yogastudiokrommenie.nl of 06-29122176.

 

Privé Yin Yoga sessie   

De intake vooraf gebeurd altijd via e-mail of telefonisch. De sessie vindt plaats in onze studio in Krommenie.

Tarief per sessie:

 • 30 min. €35,-
 • 60 min. €60,-
 • Voor elke 15 minuten extra reken ik €10,-

Dag en tijdstip in overleg. Momenteel mogelijk op:

 • maandagmiddag om 13.00 uur
 • dinsdagochtend om 11 uur
 • donderdag tussen 11.00 en 16.00 uur

Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren. Wanneer je later annuleert, wordt deze privé-sessie rekening gebracht.

 


Functionele osteopathie

De functionele osteopathie is een behandelingsmethode waarbij het hele lichaam als eenheid wordt gezien. Er wordt gebruikt gemaakt van zachte technieken zodat een optimale functie in beweeglijkheid aangezet wordt.

 

Shiatsu

Het uitgangspunt van de shiatsu is het in balans brengen van de verschillende energiestromen in het lichaam. Door zachte druk uit te oefenen op bepaalde meridianen (energiebanen) in het lichaam, wordt er gewerkt aan het herstel van de energie-balans (chi) en de balans tussen lichaam en geest.

 

Cranio-Sacraal therapie

Met Cranio- Sacraal therapie wordt er gewerkt op ritme van het cranio sacraal systeem. Het effect is meditatief, ontspannend en er ontstaat meer vitaliteit, innerlijke stilte en energie. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd.