Yin-Yang Yoga op het strand

Datum: zie onze agenda.

 

Heb je zin in een heerlijke ontspannen yogales op het strand van Wijk aan Zee? Strand

Om 9.30 uur verzamelen we op het parkeerterrein bij restaurant Sea You in Wijk aan Zee (bij de noordpier, tegen het Noordzeekanaal aan) en wandelen we gezamenlijk naar een mooie, rustige plek om een uur op het strand yoga te beoefenen met uitzicht op de horizon.

Je maakt kennis met een Yin-Yang Yogales, waarbij actieve, dynamische bewegingen (Yang) opgevolgd worden door verstillende houdingen (Yin), die net als in de Yin lessen langer aangehouden worden. De Yang in de bewegingen is gericht op de spieren en zorgt voor een krachtig, vitaal lichaam. De Yin houdingen richten zich meer op het dieperliggende bindweefsel rondom gewrichten en organen en brengen je in contact met de stilte in jezelf. Zo ontstaat er een gezonde balans tussen lichaam en geest.

Na de les (afgelopen rond 11.00 uur) is er gelegenheid om samen een kopje thee/koffie te drinken op het terras van Aloha (dit is uiteraard vrijblijvend).

We gaan er natuurlijk van uit dat de les door kan gaan, maar mocht het heel slecht weer zijn, dan zullen we tijdig afzeggen. Een beetje fris weer is niet erg, dan doen we een extra laagje aan!

Voor deze bijzondere yogales op het strand heb je alleen jezelf en een groot badlaken nodig!

Kosten:
leden €12,50 & niet-leden €15,00

Meer informatie en opgeven:
• Door een e-mail te sturen naar info@yogastudiokrommenie.nl