Yin Yoga & Yoga Nidra

Relax & Restore (Yin yoga & Yoga Nidra)

Eens per maand geeft Monica een fijne Relax & Restore les. We starten met meditatie, daarna een aantal Yin houdingen, gevolgd door een fijne Yoga Nidra sessie van ongeveer 30 minuten.

YOGA NIDRA:
Yoga Nidra is een effectieve techniek voor een diepe ontspanning die het mogelijk maakt om je in een halfuurtje lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Bij het beoefenen van Yoga Nidra ‘pendelen’ lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Het innerlijke bewustzijn blijft helder en wakker. Zo kunnen lichamelijke en geestelijke spanningen worden losgelaten en blokkades worden doorbroken.

Het enige wat je hoeft te doen is zo comfortabel mogelijk te gaan liggen op de yogamat, gebruik makend van kussens en dekens. Te ontspannen en te luisteren naar mijn stem.
Ze zeggen wel dat het ontspannende effect van een half uur Yoga Nidra gelijk staat aan 2 à 3 uur diepe slaap. Bovendien kan het bijdragen aan het genezingsproces bij bepaalde gezondheidsklachten zoals o.a. slaapproblemen, chronische pijn, burn-out en migraine.

Yoga Nidra is gemakkelijk uit te voeren en is geschikt voor iedereen!

Kosten: losse les €12,50
Tijd: vrijdagavond 19.30 – 20.45 uur
Locatie: Yogastudio Krommenie, Eikelaan 87 (ruimte 30)
Opgeven: monica@yogastudiokrommenie.nl

Geef je snel op, want vol = vol.
Max. 10 deelnemers.


De lessen zijn op:

  • 22 december 2018 (VOL)
  • 26 januari 2018 (nog 1 matje vrij)
  • 23 februari 2018
  • 23 maart 2018
  • volgt nog!