Online Ademcoaching

Adem je vrij! d.m.v. hartcoherentie ademhaling!

 

Online programma Adem je vrij d.m.v. hartcoherentie ademhaling!

 

Ademcoaching (o.a. hartcoherentie ademhaling) paste ik al toe tijdens de Personal Yin sessies, maar ook als losstaande coaching in mijn praktijk, maar door de huidige situatie is dit niet altijd live mogelijk. Terwijl de vraag naar (adem)coaching momenteel groot is, heb ik inmiddels gemerkt. Veel mensen hebben behoefte aan begeleiding, omdat ze onrust ervaren, zich wellicht angstig voelen of slecht slapen.

Merk jij ook dat je ademhaling oppervlakkig is, snel of juist misschien wel heel diep is? Dan geeft dit vaak mentale en fysieke klachten!

Daarom ben ik ook trots op mijn eerste Online programma, die al veel mensen inmiddels naar tevredenheid gevolgd hebben: Adem je vrij! d.m.v. hartcoherentie ademhaling. 

Dit programma duurt 4 weken en het is belangrijk dat je dagelijks – 2 tot 3x per dag – de tijd te neemt om de ademhalingsoefening toe te passen. Zodat het een gewoonte wordt, je lichaam de ontspanning herkent en je hier makkelijk weer naar toe kunt gaan zodra je onrust ervaart!

Elke week staat er een nieuwe module klaar, met daarin informatie en uitleg over de ademhalingsoefening van die week. Ik begeleid de ademhalingsoefeningen via audio’s en ook ontvang je elke week een bonus om even tijd voor jezelf te kunnen nemen om zo nog meer tot ontspanning te komen. Variërend van een meditatie tot een Yoga Nidra.

 

Review

“Wat een fijn online programma. Ik heb er veel aan gehad en ervaar nu – na 4 weken – zoveel meer rust en ik slaap ook veel beter.” ~Patricia

 

Wil jij ook?

 • minder piekergedachten of dat je er beter mee om kunt gaan
 • dat je beter in- of doorslaapt
 • dat je meer rust en ontspanning ervaart
 • dat je beter met emoties om kunt gaan
 • meer ademruimte
 • meer ontspanning rondom je schouders en nek
 • dat je meer energie hebt en je lichaam in herstel komt

 

Het programma kun je zelfstandig doorlopen. Onderaan de lessen staan vragen die je mag beantwoorden, zodat ik hier feedback op kan geven. Hier kun je eventueel ook korte vragen aan mij stellen. Maar mocht je de behoefte voelen om toch persoonlijk contact te willen hebben of met uitgebreidere vragen zitten? Dan kunnen we uiteraard een Skype of Zoom gesprek van 30 min. inplannen. De kosten hiervoor zijn €25,-.

 

Neem het heft in eigen handen, schrijf je in voor dit online programma en ervaar de kracht van je ademhaling!

 

“De ademhaling is een directe weerspiegeling van hoe je je voelt.”

 

 

Online programma: Adem je vrij!
Duur: 4 weken (in eigen tempo te volgen en ook na deze 4 weken blijf je toegang tot het programma houden)
Inhoud:
 • 4 modules met diverse lessen, volop informatie (in het programma en als pdf te downloaden) en inzichten over je eigen ademhaling
 • 5 ademhalingsoefeningen als audio en uitleg in pdf
 • 4 bonussen als audio (meditatie, Deeprelax Yoga nidra enz.)
 • Onder elke les vragen die je kunt gebruiken om feedback van mij te krijgen en/of korte vragen te stellen
Kosten: €75,-