Cursus Fibromyalgie

Ervaar je chronische pijn? Heb je de diagnose fibromyalgie gekregen? Spierreuma of leef je met een beperking of vermoeidheid?
‘Voorbij de pijn’ – een cursus waarin aandacht is voor jou d.m.v. : Ademtherapie, Yin yoga, coaching en Deeprelax Yoga Nidra.

 

Vanuit eigen ervaring weet ik dat de invloed van fibromyalgie op je leven groot is. Je ervaart verschillende klachten: pijn, stijfheid, slecht slapen, vermoeidheid, darmproblemen enz. Zelf heb ik de diagnose in juni 2019 gekregen en sindsdien heb ik ervaren wat wel en wat niet werkt voor mij.

Dit hoeft natuurlijk niet voor jou ook zo te zijn, want iedereen reageert anders. Maar in deze cursus gaan we kijken naar de mogelijkheden i.p.v. de beperkingen. Als ervaringsdeskundige, yogadocent en Holistisch ademcoach ga ik samen met jou opzoek naar meer ontspanning, meer energie & het verminderen van pijn!
Dit gaan we o.a. doen door Yin yoga (eventueel met gebruik van kussentjes/bolsters als ondersteuning in de houdingen), ademcoaching (voor meer ontspanning en energie) en Yoga Nidra (voor diepe ontspanning en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van je lichaam).

Het heft in eigen handen nemen. Niet meer vechten tegen de situatie, maar beter leren luisteren naar jouw lichaam!

 

Aantal cursus momenten: 6
Tijdstip: volgt nog
Data: volgt nog
Kosten: € 110,-
Locatie: Yogastudio Krommenie, Busch 3 in Krommenie
Docent: Monica Bergsma
Aantal plekken: maximaal 6, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen (de cursus gaat door bij voldoende aanmeldingen).
Inclusief: je krijgt alle informatie in een boekje mee en audio’s voor thuis om te oefenen en ontspannen.

 

En niet onbelangrijk: Niets moeten, vanuit zachtheid ontspannen en TIJD VOOR JEZELF NEMEN!

 

Wil je meer informatie of je opgeven?
Neem dan contact met Monica via monica@yogastudiokrommenie.nl of via 06-29122176.

 

Cursus Fibromyalgie: Ademtherapie, Yin Yoga en Yoga Nidra

 

Belangrijk: de informatie uit deze cursus is niet bedoeld als vervanging van diensten, informatie of gegevens van artsen, specialisten of andere gediplomeerden en professionals.