momoyoga

Handleiding online lesrooster van Yogastudio Krommenie

Het online lesrooster is bereikbaar via: www.momoyoga.nl/Yogastudiokrommenie. Inloggen doe je rechtsboven door het invullen van je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Dan kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen door op de desbetreffende knop te drukken.

Overigens alleen voor leden, nieuwe leden die graag voor een proefles willen komen, mogen mij een e-mail sturen: info@yogastudiokrommenie.nl

  1. Wanneer je ingeschreven bent voor een les, kun je dit zien aan de rode knop. Afmelden doe je door op de rode knop te drukken en dit vervolgens te bevestigen. Afmelden kan tot 2 uur voor de les via Momoyoga, zo geef je yogi´s die op de wachtlijst staan nog de mogelijkheid om naar de les te komen. Meld je jezelf niet af, dan vervalt deze les en kan deze niet meer ingehaald worden.
  2. Heeft de les een blauwe knop, dan kun jij jezelf aanmelden voor bv. een inhaal les. Druk op de blauwe knop en schrijf je vervolgens in door nogmaals op de blauwe knop ‘les boeken’ te drukken.
  3. Wanneer je les vol is, zie je de knop wachtlijst. Wanneer je hierop klikt, kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst en wanneer er plek is, ontvang je vanzelf een e-mailbericht.
  4. Via de knop ‘Mijn lesrooster’ boven in de balk, zie je een overzicht van alle lessen waarvoor je ingeschreven staat.
  5. TIP! Momoyoga heeft ook een app, te downloaden via de App Store en Google Play. Zo heb je het lesrooster altijd bij de hand.