Handleiding momoyoga

Het online lesrooster is bereikbaar via: momoyoga. Inloggen doe je rechtsboven door het invullen van je e-mailadres en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Dan kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen door op de desbetreffende knop te drukken.

Nieuwe leden die graag voor een proefles willen komen, kunnen zich inschrijven in momoyoga en via het lesrooster een gratis kennismakingsles inboeken.

  1. Wanneer je ingeschreven bent voor een les, kun je dit zien aan de rode knop. Afmelden doe je door op de rode knop te drukken en dit vervolgens te bevestigen. Afmelden kan tot 2 uur voor de les via Momoyoga, zo geef je yogi´s die op de wachtlijst staan nog de mogelijkheid om naar de les te komen. Meld je jezelf niet af, dan vervalt deze les en kan deze niet meer ingehaald worden.
  2. Heeft de les een blauwe knop, dan kun jij jezelf aanmelden voor bv. een inhaal les. Druk op de blauwe knop en schrijf je vervolgens in door nogmaals op de blauwe knop ‘les boeken’ te drukken.
  3. Wanneer je les vol is, zie je de knop wachtlijst. Wanneer je hierop klikt, kun je jezelf inschrijven voor de wachtlijst en wanneer er plek is, ontvang je vanzelf een e-mailbericht.
  4. Via de knop ‘Mijn lesrooster’ boven in de balk, zie je een overzicht van alle lessen waarvoor je ingeschreven staat.
  5. TIP! Momoyoga heeft ook een app, te downloaden via de App Store en Google Play. Zo heb je het lesrooster altijd bij de hand.

Factuur downloaden uit momoyoga

Als je bijvoorbeeld voor je werkgever een factuur nodig hebt, dan kun je deze zelf vanuit momoyoga downloaden.

Als je ingelogd bent, klik dan rechts bovenin op je profiel -> Mijn boekingen en bestellingen -> Aankoopgeschiedenis. Hier kun je op de betreffende maand klikken en dan op het factuurnummer. Zie het icoontje. Hierna wordt de factuur gedownload.