Privacy

Privacy Verklaring Yogastudio Krommenie

 

Yogastudio Krommenie draagt zorg voor de bescherming van je privacy. Alle pagina’s van yogastudiokrommenie.nl zijn te bezoeken zonder persoonlijke informatie met ons te delen. Wij respecteren de privacy van onze gebruikers en verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wet en de Telecommunicatiewet.

 

Privacy beleid:

  1. Welke soort persoonlijke informatie we verzamelen
  2. Hoe die persoonlijke informatie gebruikt wordt
  3. Delen en openbaar maken van informatie
  4. Beveiliging van persoonlijke gegevens
  5. Bewaartermijn
  6. Toegang en beheer van persoonlijke gegevens
  7. Veranderingen in dit Privacy Statement

 

 

  1. Verzameling persoonlijke gegevens:

We verzamelen (persoonsgebonden) informatie die ons toestaat om contact met je op te nemen. Persoonlijke informatie wordt gevraagd op het moment dat je het inschrijfformulier invult of via e-mail contact met ons opneemt. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Woonplaats

 

 

  1. Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

a. Je naam en e-mailadres gebruiken wij voor het verzenden van de nieuwsbrief via Mailchimp. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben bij aanvraag van de nieuwsbrief en wanneer je bij het invullen van het inschrijfformulier aangegeven hebt, de nieuwsbrief te willen ontvangen. Je ontvangt maximaal 2x per maand een nieuwsbrief met informatie over yogalessen c.q. workshops ed. Bij een lidmaatschap ontvang je soms ook e-mails die bij jouw yogales c.q. ingeschreven workshop horen.

b. Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om je van een reactie te kunnen voorzien.

c. Deze gegevens worden gebruikt om contact met je op te nemen zolang je lidmaatschap loopt en je in te schrijven in Momoyoga (online agenda voor yogalessen).

d. Je naam en fysieke adres gebruiken wij voor het maken van facturen als je daarom vraagt.

e. Door de gegevens te verstrekken geef je Yogastudio Krommenie toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden.

 

 

  1. Delen persoonlijke gegevens

a. Je persoonsgegevens, als deelnemer aan de yogalessen (incl. inschrijfformulier), worden digitaal opgeslagen op een beveiligde computer van Yogadocent Monica Bergsma. Na het inscannen wordt het papieren inschrijfformulier vernietigd. De gegevens zijn alleen zichtbaar voor Monica Bergsma en niet voor anderen (incl. de overige docenten van Yogastudio Krommenie).

b. Deze gegevens worden zoals eerder aangegeven gebruikt voor de inschrijving in Momyoga en Mailchimp. Check hier hoe Mailchimp met de privacy van je gegevens omgaat: https://mailchimp.com/legal/privacy/

c. De server Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Check hier hoe Mailchimp met de privacy van je gegevens omgaat: https://mailchimp.com/legal/privacy/

d. Yogastudio Krommenie zal de persoonlijke gegevens van de deelnemers nooit verkopen. Yogastudio Krommenie deelt gegevens alleen met derden met voorafgaande toestemming.

 

 

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Yogastudio Krommenie neemt je veiligheid serieus en er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen.

In ’t kort: wij stellen alles in het werk om je persoonsgegevens veilig te houden.

 

 

  1. Bewaartermijn

a. Je gegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. In iedere nieuwsbrief bieden we je de mogelijkheid om jezelf uit te schrijven. Je wordt dan automatische verwijderd uit Mailchimp en je zult geen nieuwsbrieven meer ontvangen.

b. Wanneer je klant bent, worden de facturen met jouw gegevens behandeld met een bewaartermijn volgens de wettelijke verplichtingen.

c. De bovenstaande termijn geldt, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

 

 

  1. Rechten

a. Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, ik zal je gegevens dan niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

b. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.

c. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met Monica Bergsma via monica@yogastudiokrommenie.nl.

 

  1. Veranderingen in deze Privacyverklaring

Yogastudio Krommenie kan deze privacyverklaring periodiek wijzigen. In dat geval wordt de datum onderaan dit document aangepast en verschijnt er prominent een bericht op de website.

 

 

Yogastudio Krommenie

Eikelaan 87 (ruimte 30)

1561 CC Krommenie

KvK: 34137123

 

Laatst bijgewerkt: 11 mei 2018