Agenda/Workshops

Datum Tijdstip Omschrijving
volgt nog 19.30 – 21.30 uur Yin XL & Deeprelax Yoga Nidra workshop
volgt nog volgt nog Cursus ‘Grip op Fibromyalgie’ (6 avonden/ochtenden: data volgen nog).

Aanmelden: monica@yogastudiokrommenie.nl of voor leden via Momoyoga

Wanneer de workshop van je keuze vol is, kun je je altijd aanmelden voor op de wachtlijst (voor het geval iemand onverwachts toch niet aan de workshop mee kan doen)!


Yin XL & Deeprelax Yoga Nidra workshop

We starten met diverse Yin houdingen, om zo te ontspannen en je aandacht rustig naar binnen te brengen, gevolgd door een fijne Deeprelax Yoga Nidra sessie.

Deeprelax Yoga Nidra:
Yoga Nidra betekent yogische slaap. Het is een oude Yogavorm die lijkt op slapen maar waarbij je niet in slaap valt. Je lichaam slaapt, maar je geest is alert. Het lijkt op een geleide meditatie, maar dan nog dieper en intenser. Het combineert o.a. visualisaties met ademhalingsoefeningen en een bodyscan. Je wordt uitgenodigd om je fysiek en mentaal volledig te ontspannen en los te laten.

Je gaat hiervoor zo comfortabel mogelijk liggen op de yogamat, gebruik makend van kussens en dekens. Het zorgt uiteindelijk voor een diepe ontspanning in lichaam en geest!!

Ze zeggen wel dat het ontspannende effect van een half uur Yoga Nidra gelijk staat aan 2 à 3 uur diepe slaap. Bovendien kan het bijdragen aan het genezingsproces bij bepaalde gezondheidsklachten zoals o.a. slaapproblemen, chronische pijn, burn-out en migraine.

Je hebt geen ervaring nodig: Yin & Deeprelax Yoga Nidra is geschikt voor iedereen!

Kosten: €20,-
Max. 6 deelnemers (i.p.v. 10 deelnemers, i.v.m. de Corona-regels).